Onze prioriteit ligt bij het maximaal beschermen van onze medewerkers, klanten, leveranciers en bezoekers als ook het zekerstellen van de uitleveringen van onze producten aan onze klanten. Om dit te bewerkstelligen zijn onze beide locaties meer dan ooit verbonden maar ook gescheiden van elkaar: de communicatie wordt 100% digitaal geregeld en we zorgen dat verkeer onderling vermeden wordt. Fabrieksbezoeken zijn uiteraard niet meer mogelijke en afspraken worden zo veel mogelijk telefonisch afgehandeld.
Eveneens werken een groot aantal werknemers thuis of zijn deze juist opgedeeld over beide locaties. Zo is er altijd iemand beschikbaar om te helpen met je vraag of jouw order.
Op onze productielocaties wordt in diverse ploegen gewerkt die strikt gescheiden van elkaar wisselen. Door onder andere deze maatregel voorkomen we besmetting in het gehele bedrijf. En door spreiding van de productie over twee locaties, waarbij ons brede assortiment goed verdeeld geproduceerd wordt, werken we aan maximale leverbetrouwbaarheid. We kunnen tevens bevestigen dat wij in constant overleg met onze leveranciers zijn en dat momenteel geen problemen voorzien worden.
Bovenstaande acties zijn per 16 maart 2020 in gang gezet. Hierdoor blijven we controle houden over de situatie en blijven we beschermend optreden richting wat voor ons het allerbelangrijkst is: onze medewerkers en onze relaties.
BRCGS
BRCGS is een standaard voor voedselveiligheid. In de standaard worden de hygiëne en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct aan de Retailsector leveren beschreven. Hierbij kunt u ook denken aan verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen.
FSSC 22000
Vanuit de Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) is de FSSC 22000 Standaard in het leven geroepen. Als een voedingsgerichte variant van de ISO 22000 Standaardis dit certificeringsprogramma opgezet als een wereldwijde richtlijn in de voedselveiligheid en kwaliteit binnen diverse branches. Deze norm is gericht op de gehele productieketen en is daarmee bij uitstek geschikt voor een internationale harmonisatie, mede vanwege de erkenning door de GFSI. Naast connectie met ISO 22000 heeft de FSSC 22000 veel vergelijkingen met de HACCP criteria waardoor deze een goede variant is met het beste van beide werelden uit deze programma’s. Door het internationaal geaccepteerde karakter van de FSSC en de ketenbrede aanpak binnen dit certificeringsprogramma zien wij in deze norm een sterk voedselveiligheid managementsysteem.