Verpakkingscontainers voor de farmaceutische industrie.

Marcel Slinkman,
Specialist Pharma
& Food

Voor de farmaceutische industrie produceert Dijkstra Plastics verpakkingscontainers voor tal van doeleinden, zoals opslag en transport van bulkhoeveelheden medicijnen (en halffabricaten) of het afvoeren van medisch afval.

Met een jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie weet Dijkstra Plastics aan welke eisen verpakkingen moeten voldoen. Sommige van onze opdrachtgevers hebben vestigingen over de hele wereld. Dat betekent dat de verpakking niet alleen moet voldoen aan Europese wet- en regelgeving, maar ook aan eisen die elders gesteld worden. Dijkstra Plastics beantwoordt jouw vragen en heeft voor ieder volume en voor ieder doel een hoogwaardige oplossing.

Bekijk de opties

Dijkstra Plastics levert een brede range van hoogwaardige plastic containers, zonodig uitgerust met veilige schroefdeksels en waar nodig voorzien van UN-keur voor gevaarlijke stoffen. De Premium deksels zijn extra sterk en kunnen hierdoor een zware last dragen. Emmers uit de EC-serie en ECS-serie voorzien van Premium deksels blijven ook onder zware omstandigheden veilig afgesloten.

Wij maken gebruik van 100% recyclebare grondstoffen (polypropyleen). Naar gelang de gewenste toepassing van de emmer, kunnen wij middels modificaties diverse specificaties mogelijk maken. Een emmer kan onder meer geschikt gemaakt worden voor invriezen, voor valbestendigheid of andere productspecifieke eisen. En natuurlijk hebben wij zeer duurzame oplossingen, gemaakt van gerecycled kunststof, PCR (Post Consumer Recycled).

De vorm van de emmer kan heel veel betekenen in gebruiksgemak, logistieke kosten of attentiewaarde. Je kunt kiezen uit een grote range van ronde, vierkante of rechthoekige emmers met alle gewenste inhoudsmaten. Door het toepassen van verschillende soorten beugels en deksels bieden wij alle oplossingen voor jouw verpakkingsbehoefte.

Greep uit de markt

Merkbeleving op je verpakking: re-integratie huisstijl

Bij Fokken & Müller GmbH wordt al ruim 120 jaar de vermaarde Emder Matjes in al zijn verschijningsvormen verwerkt. Kwaliteit wordt hier met de hoofdletter “K” geschreven. Dezelfde hoge kwaliteitsstandaard wordt ook van de verpakking verlangd. De onlangs gewijzigde huisstijl van Fokken & Müller GmbH is in zijn geheel doorgevoerd op de complete range verpakkingsemmers en schalen van Dijkstra Plastics.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Reverse IML: The perfect solution for Frylite

Frylite is the leading supplier for quality frying oils in Ireland. For more than thirty years, they have been supplying customers across the country with a range of different cooking oils as well as collecting used waste oil. In order to do this, Frylite re-use Dijkstra Plastic packaging buckets. Clients return used oil to Frylite in the buckets, allowing Frylite to clean, refill and send out the same bucket up to five times.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Verfemmers van 100% Post Consumer Recyclaat

Koninklijke Van Wijhe Verf is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Met meer dan 100 jaar ervaring is vernieuwing één van de kernwaarden van dit bedrijf. Traditioneel vakmanschap wordt steeds weer gecombineerd met de modernste technieken en inzichten. Wijzonol is onder andere één van de merken waar verf wordt ontwikkeld, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.
Bekijk Case
Greep uit de markt

Lichtgewicht popcorn emmers

Jimmy Products is een modern familiebedrijf dat is toegewijd aan de ontwikkeling en productie van Jimmy’s popcorn. Zij beschikken over de modernste productielijnen voor ready-to-eat en microwave popcorn. Hiermee wordt dagelijks gewerkt aan een eersteklas kwaliteitsproduct bestemd voor consumenten van alle leeftijdsgroepen met een focus op de filmliefhebbers. Naast kwaliteit zet Jimmy’s helemaal in op duurzaamheid. Jimmy’s verkoopt haar producten via supermarktketens, bioscopen, pretparken en diverse groothandelketens in meer dan 20 landen. Al geruime tijd koopt zij haar emmers voor het afvullen van popcorn bij Dijkstra Plastics. Deze emmers worden voorzien van opvallende full-color IML designs.
Bekijk Case

Kom in contact met onze specialist: MarcelAdvies nodig

Specifieke wensen over formaat, eigenschappen, kleur of vorm?

ADVIES NODIG

Neem contact met ons op!

Laat ons je adviseren!