Een nieuwe manier van verpakken

Perfect verpakte en gestapelde high-end slijpschijven. Bij Dijkstra Plastics kijken we altijd naar de perfecte verpakkingsoplossingen voor onze klanten, waarbij het te verpakken product centraal staat. Waarom? Omdat we grote waarde hechten aan het vinden van de ultieme mix en toegevoegde waarde tussen bescherming, gebruiksgemak en perfect uiterlijk.

Dijkstra Plastics levert Saint-Gobain Abrasives stabiele verpakkingen die voldoen aan het volledige pakket van eisen. We bieden Flexovit met onze producten een optimale bescherming in combinatie met een eenvoudig te openen en hersluitbaar deksel én dat voorzien van een eigentijdse uitstraling.

Samengevat

Het opnieuw uitvinden van een geschikte verpakking voor slijpschijven staat centraal. Een product waarin de uitstraling van de verpakking een absolute meerwaarde is gaan vormen voor de markt. De huidige kartonnen verpakkingen waren een standaard in de markt. Hoewel de verpakking met handschoenen aan lastig te openen is en door gebruik snel beschadigd raakte, werd deze veelvuldig ingezet. Ook in een vochtige omgeving was deze verpakking niet ideaal. De vraag hoe een verpakking kan aansluiten bij alle eisen werd opgelost door een goede samenwerking tussen Dijkstra Plastics en Saint Gobain.

Bescherming

De hoogwaardige producten van Saint-Gobain Abrasives verdienen een goede bescherming tijdens opslag, transport én gebruik. Een solide vochtbestendige verpakking die tegen een stootje kan is dan ook een vereiste voor een product dat ingezet wordt in een ruwe omgeving. Door de perfecte pasvorm worden de slijpschijven in optimale conditie gehouden. De afbraam- en doorslijpschijven van Flexovit en Norton worden verpakt in een verpakkingscontainer met garantiesluiting om de fabriekskwaliteit te kunnen garanderen en namaak te voorkomen.

Gebruiksgemak

De verpakkingen van Flexovit en Norton staan in dienst van de (eind)gebruiker. Een handzame en veilige verpakking die goed herkenbaar is en gemakkelijk te openen en weer te sluiten. Bij afbraam en doorslijpschijven is het van essentieel belang dat ze uit de verpakking te pakken zijn mét een handschoen aan.

Uitstraling

“Het is de binnenkant die telt, maar het is de buitenkant die verkoopt”. Een quote die regelmatig door Dijkstra Plastics wordt gebruikt, maar die in dit geval wel heel mooi van toepassing is op de verpakkingslijnen van Saint-Gobain Abrasives. De verpakking straalt de hoogwaardige kwaliteit van de producten uit en biedt met het opvallende en gekleurde IML-label een opvallende differentiatie in het schap. Bovendien worden de verpakkingen voor Saint Gobain gemaakt van reeds gerecycled plastic waardoor de uitstraling onveranderd blijft maar toch voor grote verandering staat.

“Saint-Gobain Abrasives en Dijkstra Plastics laten zien dat passie voor product en verpakking uitstekend hand in hand gaan. “

André te Rietmole,
Accountmanager Dijkstra Plastics

Deze emmer heeft Saint Gobain geholpen:

Vierkant

2.5 VK

Materiaal PCR
Vormen Vierkant
Garantiesluiting
IML bedrukking
Netto inhoud 2.74 liter
Hoogte 166 mm
Formaat 160 mm
Bekijk emmer
Advies nodig

Wil je deze emmer ook?

ADVIES NODIG

We helpen je graag!

Laat ons je adviseren!