Als MEDEWERKER VERKOOPBINNENDIENST / ORDERVERWERKING werk je nauw samen met proactieve en enthousiaste collega’s verspreid over twee (productie-)locaties. Je bent verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan klanten, binnen en buiten Europa, allemaal actief in diverse marktsegmenten. Hierdoor ben je sparringpartner ten aanzien van verschillende culturen in meerdere talen.

Je zorgt voor een correcte orderinvoer; je volgt en begeleidt dit proces, zowel richting klant als richting interne afdelingen. Je bewaakt en monitort voorraden, benodigde productietermijnen en waar nodig neem je de benodigde acties. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van levertijden en beantwoord klantvragen t.a.v. levertijden. Je geeft commerciële en administratieve ondersteuning aan de salesafdeling en inclusief een correcte follow-up.

Met jouw ervaring en kennis van het orderproces ben je in staat om het voortouw te nemen in de signalering van klantwensen en deze te vertalen naar de verantwoordelijke afdeling(en). Hierbij heb je een sterke focus op service en klantgerichtheid.

Wat breng je mee?

  • Je hebt succesvol een relevante HBO opleiding op gebied van economie/commercie/administratie gevolgd (of vergelijkbaar denk- en werkniveau).
  • Je hebt enkele jaren actuele en relevante werkervaring binnen vergelijkbare functie.
  • Je bent klantgericht en beschikt over commerciële vaardigheden.
  • Je hebt een brede kennis van MS Office en ERP/CRM systemen, alsmede affiniteit met order-processing systemen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; je beheerst Nederlands, Engels en Duits.
  • Je bent analytisch goed onderlegd en coördineren en plannen zijn typerende vaardigheden die jij bezit.
  • Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht, maar je bent ook een teamplayer.
  • Je bent leergierig, systematisch en accuraat.
  • Je hebt ervaring met onder tijdsdruk werken met wisselende prioriteitenstelling.

We vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want dan pas kun je optimaal presteren en jezelf verder ontwikkelen! We bieden je behalve een fulltime functie (40 u), o.a. een vaste werkplek, een pensioenregeling, onbelaste reiskostenvergoeding, vers fruit, dagelijks vers gemalen koffie. Dit allemaal binnen een dynamische en solide familie onderneming, met focus op innovatie en kwaliteit. Uiteraard ontvang je een passend salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie, wel in balans met je ervaring en jouw opleiding.

Heb jij interesse? Ben je te omschrijven als degene die we zoeken?

Solliciteer nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer